Punk och Rockmusik i spelvärlden

Ett bra spel behöver bra musik och vad kan vara bättre än Rock eller Punk när man vill ha lite ös i spelet och få lite action när det är dags att vinna. Hittills har det varit ganska sparsamt med just rock och punk i olika spel. Det mesta har varit en aning för ytligt för oss som vill ha lite tyngd. Men nu har det kommit något som löser det hela och inte bara löser det med lite rockigare toner utan med det bästa som finns på marknaden. Netent har släppt en serie med slotspel som hyllar legenderna och som tar slot spel till en helt ny nivå.

Punk spelvärlden

Guns and Roses

Denna legendariska grupp med Slash och Axl ligger till grund för slotspelet med samma namn så här finns möjlighet att spela slotspel medans paradise city och andra klassiker spelas i bakgrunden. Spelet är utvecklat av speljätten Netent vilket borgar för att spelet förmodligen är lika bra som musiken och innehåller flera bonusfunktioner på Guns and Roses temat.

Jimmie Hendrix

Purple Haze, Little Wing, Crosstown traffic och en grym slot. Vad kan man annars önska sig? Denna rocklegend som gick ur tiden alldeles för tidigt har nu förevigats i ett spel som inte bara ger grym musik utan också en fantastisk spelupplevelse. Detta spel har en riktigt cool retrokänsla över sig med en grafik som absolut skall upplevas även om man inte är ett Hendrix fan, fast vem är inte det?

Motörhead

Punk rock när den är som bäst. Har du inte testat att punkrock a och spela videoslot samtidigt så är det dags. Detta är den tredje och sista varianten i Rock serien från Netent och med inga mindre än Motörhead. Klicka på rockmode i spelet och bli laddad med deras coolaste hits under tiden som vinsterna ramlar in. Att grafiken är grym och att Lemmy ser coolare ut än någonsin gör inte saken sämre. The Ace is Played!

Det hör inte till vanligheterna att rockmusik förekommer i slotspelen utan dessa kännetecknas mest av elektronmusik och dansmusik men nu är det alltså så att det finns varianter som är baserade på rock och punk musik vilket kommer att glädja många som gillar att lyssna på denna sortens musik. För de som inte gör det så finns det en funktion i spelet som stänger av musiken även om det vore väldigt synd att använda den funktionen. Alla spelen har fantastisk grafik och spelkänsla så de som inte gillar rock skall definitivt inte lämna dessa otestade. Det är dessutom några av de färskaste slotarna på marknaden med riktigt coola bonusfunktioner och med perfekt spelupplevelse även på mobilen eller på plattan. Spelen finns att testa gratis på de flesta casinon eller på Netents hemsida så vad finns det att förlora.