Punken var inkörsporten för andra gemensamma intressen

En visst intresse kan göra att du träffar nya bekantskaper som leder till att du utvecklar ett nytt intresse. Vår sida handlar ju om punk och specifikt om gruppen Smash it up men vi har faktiskt andra intressen utöver musiken. Vänner till oss har också uppmärksammat hur ett intresse kan leda till en annan gemensam hobby.

En hobby kan vara så mycket mer än bara tidsfördriv. Om du känner att ditt liv består för mycket av inrutade vanor med för få glädjeämnen är det dags att hitta en hobby. Tänk på vad som intresserar dig. Kanske är det konst, träning, musik, mat eller historia? Oavsett vad ditt intresse består av kan det göra dig mer kreativ.

Högpresterande har hobbys

Flera högpresterande människor har ett specifikt intresse som får dem att koppla av. Några exempel är Bill Gates som spelar bridge, Maryl Streep tycker om att sticka och Tom Hanks samlar på gamla skrivmaskiner. Om du vill ta det lugnt kanske ett besök på sajten casinofree.nu kan passa dig? Där får du tips på hur du spelar gratis på nätet.

Att spela på nätet kan också vara socialt. Det finns spel där du måste samarbeta med andra för att komma vidare men också spel där ni deltagare kan chatta med varandra. Genom chatten kommer ni kanske fram till att matlagning är ett stort intresse och börjar byta recept med varandra eller diskutera hur man får de fluffigaste bullarna.

Att gå på träffar med likasinnade är också ett sätt att träffa nya vänner eller bredda sin bekantskapskrets på. Det kan vara enklare att börja prata med en främling på en träff där alla har samma intresse. Från den första trevande kontakten kan det visa sig att ni har mer gemensamt och tillsammans utveckla ett nytt intresse.